Abdülhamid Han İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Kuruluş aşamasındayız

Isınma: kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: yok
Sportif Etkinlikler: henüz yeni okul
Bilimsel Etkinlikler: yok
Proje Çalışmaları: yok
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: yok
Kontenjan Bilgileri: 8 sınıf öğretmeni 1 ingilizce 1 okul öncesi öğretmen kadrosu vardır
Diğer Hususlar: çalışma aşamasındayız

Telefon - 0505 238 0561

WEB - https://abdulhamidhanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Cengizhan Caddesi 1.sokak no21 KUMLUHATAY

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Konumu: İl merkezine 40 km uzaklıkta olan ilçemizin batısında il merkezi Antakya, güneyinde Reyhanlı, kuzeyinde Kırıkhan ilçeleri yer almakta, doğusunda ise 22 km’ lik Suriye sınırı bulunmaktadır. İklimi: Akdeniz iklimi hüküm sürmektedir. Yeryüzü Şekli: Yüz ölçümü 223 km² ve rakımı 95 m olan ilçemiz, düz ova ve verimli arazilere sahip bulunmaktadır.

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Cengizhan Caddesi 1.sokak no21 KUMLUHATAY

Ulaşım KARAYOLU